Grønn kro og årsmøte 2025 - på Mjåland gård
mars
19.

Grønn kro og årsmøte 2025 - på Mjåland gård

Velkommen til Mjåland gård, til varmende suppe og ikke minst for å bli litt bedre kjent med Brit Mjåland.

Brit er en nestor på Sørlandet innen lokal produksjon og omsetning av mat, økologisk plantedyrking, Inn på tunet og andre måter gården kan være en ressurs i lokalmiljøet.

I årsmøtet får vi et tilbakeblikk på året som gikk og legge litt planer for framtida.

Program

  • 17:00 Velkommen til suppe og prat

  • 18:00 Årsmøte for Jordnært

  • 18:30 Dagens virksomheter knytta til Mjåland gård, med kloke tilbakeblikk og erfaringer - samtale med Brit Mjåland

  • 19:15 Sosial fri dressur på samtalen. Med kaffi og noe søtt.

Saksliste og andre årsmøtepapirer sendes medlemmene i forkant. Årsmøtet er din mulighet til å påvirke Jordnært-veien videre. Vi skal velge to medlemmer til styre samt styreleder. Valgkomite er Sirianne Maeder og Juliane Josephsen.

Saker kan meldes inn til styreleder Liv Birkeland (930 56 787) inne lørdag 15. mars.

Alle er velkommen til Grønn kro og årsmøtet!

Kun betalende medlemmer har stemmerett.

Obligatorisk påmelding via dette nettskjemaet.

Vis arrangement →
Skåre gård i film: “Fremtidens mat eller hva skal vi spise i fremtiden?”
sep.
21.

Skåre gård i film: “Fremtidens mat eller hva skal vi spise i fremtiden?”

Filmpremière!

Skåre gård er med i forskningsprosjektet FoodLessons fra Oslo Met.. Del av prosjektet er en film om intervjuobjektene i prosjektet, blant annet Skåre Gård.
Tekst hentet fra Oslo Mets side:

”Norge satt seg som mål at i 2030 er vi kjent som en matnasjon med råvarer og retter i verdensklasse.  Vi skal ha vakre naturlandskap, god dyrevelferd, og vi skal utnytte råvarene våre enda bedre. Vi skal være stolte av mattradisjonene våre, og samtidig la oss inspirere av nye impulser. Og vi skal basere matkulturen vår på produkter vi kan produsere i Norge.

Prosjektet FoodLessons handler om å revitalisere vår matkulturelle arv og bidra til visjonen om matnasjonen Norge 2023”.

Les mer om Fremtidens mat-arrangementet her

Vis arrangement →